Veel gestelde vragen

 

MAIL


Hoe verander ik mijn e-mailadres?

Je kunt je e-mailadres veranderen op de "profiel" pagina. Hier kun je ook andere persoonlijke informatie veranderen. Nadat je de veranderingen hebt doorgevoerd klik je op "Opslaan"

Waarom heb ik geen account bevestiging ontvangen?

Wanneer je je inschrijft wordt er een automatisch gegenereerde activeringsmail verzonden met je inloggegevens. De reden dat deze niet altijd aankomt heeft vaak te maken met spamfilters. Check daarom ook je ongewenste post en/of je mailbox niet vol is. Wanneer je een hotmailaccount hebt kan het ook zijn dat het wat langer duurt voordat je de mailing ontvangt. Mocht je binnen enkele dagen niks ontvangen hebben, mail dan naar: info@sensitives.nl.

Als iemand me mailt waar gaat de mail naartoe en hoe antwoord ik?

Wanneer een lid je een bericht stuurt gaat het rechtstreeks naar je "berichten" op de site en ontvang je tevens een melding per mail. Om het bericht te lezen moet je eerst ingelogd zijn. Klik vervolgens op "Berichten". Wanneer je het bericht wilt beantwoorden klik dan op "Antwoorden". Schrijf je bericht en verstuur het.
!NB: Alle communicatie met de andere leden blijft anoniem op de site zodat je nooit persoonlijke informatie hoeft te geven totdat je er zelf aan toe bent. Wanneer dit het geval is kun je eventueel een telefoonnummer of e-mailadres uitwisselen. We adviseren je terughoudend te zijn in het verstrekken van je persoonlijke gegevens. Lees hiervoor ook de Algemene Voorwaarden.

PROFIEL


Hoe bewerk ik mijn profiel?

Om je profiel bij te werken klik je op " profiel" in het menu. Vervolgens kan je onder "bewerk profiel" diverse aspecten aanpassen, waaronder je oproepje, je informatie, je activiteiten en je foto's. Let er op dat je de veranderingen opslaat onderaan elk onderdeel als je klaar bent.
Zet je beste beentje voor met minstens 1 foto en gedetailleerde beschrijvingen van je interesses. Foto's zijn belangrijk omdat veel mensen zich meer op hun gemak voelen om naar leden te schrijven die ze kunnen zien. Probeer positief te zijn in je profiel en laat de echte jij eruit stralen.

Hoe verberg ik mijn profiel?

Om jezelf onzichtbaar te maken ga je naar je profiel in het menu en klik op de knop "verberg mijn profiel". Leden kunnen je nu niet zien.
Bedenk wel dat de meest actieve leden hun profiel wel volledig zichtbaar houden om de kansen te vergroten de man of vrouw van hun dromen te vinden.

Waar kan ik zien wie mijn profiel bezocht hebben?

Bovenaan de pagina onder "bezoeken" kan je terugvinden wie jouw profiel bezocht hebben.

Hoe breng ik mijn profiel onder de aandacht?

Klik op: "In de schijnwerpers" Om je profiel uit te lichten. Via dezelfde weg kan je jezelf er ook weer uit halen.

BLOKKADE/MISBRUIK/GEEN INTERESE


Hoe blokkeer ik een gebruiker?

Wanneer je je niet prettig voelt bij het contact met een gebruiker kan je dit kenbaar maken aan het betreffende persoon. De algemene stelregel is dat je duidelijk bent in het aangeven van je grens. Wanneer dit verzoek niet gerespecteerd wordt kan je altijd de knop: "blokkeer gebruiker" aanklikken wanneer je op het gebruikersprofiel bent. Deze kan jou nu niet meer zien of contact opnemen. Dit persoon ontvangt daarover per mail een automatisch bericht.

Hoe meld ik misbruik?

Als je meent te maken te hebben met spam of met anderzijds ongewenste profielen die de huisregels niet naleven kan je dit (anoniem) melden aan ons door de "meld misbruik" knop aan te klikken. Wij ontvangen dan een mail en kijken het profiel na. Als er voor ons gegronde redenen zijn zullen we de gebruiker verwijderen.

!NB Persoonlijke disputen tussen leden mengen we ons niet in en dragen we geen verantwoording voor.
!NB2 De gegevens van de melder worden nooit verstrekt, je kunt dus anoniem blijven. Lees ook onze “privacy policy” voor meer informatie.

Ik ben niet geïnteresseerd, hoe antwoord ik?

Wanneer je een interesse bericht ontvangt en je hebt geen interesse kan je op dit interesse bericht klikken en een "geen interesse" versturen.Dit persoon ontvangt automatisch bericht in zijn/haar postvak. Let wel op dat het altijd beter is zelf iets te schrijven.

UITSCHRIJVEN:


Hoe kan ik me uitschrijven?

Je kunt je uitschrijven door in het menu naar je profiel te gaan en daar bij verwijder mijn account de reden aan te geven en vervolgens op de” verwijder mijn account” knop te drukken. Graag ontvangen we de reden van uitschrijving zodat we onze diensten in de toekomst kunnen verbeteren.